Monday, January 2, 2012

Goodbye 2011 and welcome 2012



Perkembangan Positif Blog Saya..
Tahun 2011 banyak meninggalkan kenangan bagi saya. Semenjak 2 tahun pembabitan saya menulis artikel blog hingga lah sekarang ni baru lah ada nampak perkembangan positif dan keberkesanan nya sikit... So saya boleh tarik nafas lega sikit..

"Alhamdulillah... saya sudah mula nampak tersebarnya sumber maklumat dan informasi dari blog kecil firestartingautomobil di beberapa buah Blogger, Ruang Forum dan Ruang Facebook..."



"Rasanya memang tak sia-sia lahh selama ni saya buat blog... ada rasa sikit berbaloi".. Anggap lah perbincangan ilmu tu sedekah dan semakin kita menyampaikan, maka semakin bertambah banyak jika dikembangkan.. Sayang lah kalau ilmu itu hanya untuk disimpan kerana akan jadi semakin berkurang. Korang boleh tengok macam kat bawah ni...


http://autos.groups.yahoo.com










http://www.facebook.com/
Dan banyak lagi blog-blog lain...

Semoga tahun 2012 ini lebih baik dari tahun yang sebelumnya...

Sila tinggalkan pesanan.. Komentar.. atau saranan kami cuba perbaiki.. Bagi memantapkan lagi bahan pada episode akan datang di ruang Comment atau Chart Room.. Tq..

12 comments:

khairul said...

sy tumpang bangga bro..

nabilah_2908 said...

mungkin dah tiba masanya untuk meletakkan widget

- share (facebook & twitter)
- like button (fecebook)

di setiap entri...

sy rasa lebih mudah info yg berguna dari blog ni disebarkan pada yg lain..tuk manfaat bersama.. :)

apa pun tahniah...keep it up.. mmg blog ni sarat dengan infomasi.. :)

Yastro said...

Aku setuju dgn Nabilah tu bro..bubuh je widget2 yg ko rasa perlu..dan juga iklan mcm nuff...masuk sikit2 pun dh okeh dah..kan...
dulu aku peanh inform gak mende ni kt ko kan...hehehe
Semoga terus berjaya bro...

Papa Mifz said...

terus kan memberi info2 menarik bro..!!

logorithm said...

Respek bro sebab rajin blogwalking, dan tahniah kerana akhirnya membuahkan hasil!

Semoga blog bro semakin berjaya! ;-)


Terbaru dari Logokoko:

[U] Hari terakhir bekerja untuk tahun 2011

[10PG] Kain pelikat Tok Imam tersepit kat celah punggung

[U] Nombor plat kereta yang cool tapi HARAAAAAAM!

tehr said...

blog ni memang penuh maklumat dan tunjuk ajar
tahniah dan terima kasih, bro
moga2 terus maju

Woofer Storm said...

thniah bro..sebenarnya blog bro ni memang cool,bisa menjawab pertanyaan orang lain..jarang orang lain buat mcm ni..teruskan usaha ye..

#bro antara blogger yang sy respek^^

encik Cool said...

semoga tahun 2012 nie membawa kejayaan besar buat anda!

AngahSayang2314 said...

hai bro lama tak singgah ke sini...
apa pun happy new year..kenal lagi tak??? hehehe.. nice blog u

dhiera said...

blog ini memang banyak bagi informasi. yang kite tak tahu pun jadi tahu. yang menarik, DIY pun ada. terbaekk!!!

keep it up. semoga masing sukses ya~

ABU said...

semoga suksess selalu kawan... blog ini sngt berinformasi..

farid danial said...

pergh !!! memang terbaik ! lengkap .