Saturday, March 5, 2011

Jamming Vol. 9



Jamming Volume.9
Waktu rehat pulak yerr... Hari ni citer kita cita pasal Jamming yang dah masuk volume ke 9 dah.. Tetiba teringin tergerak hati nak up load video jamming ni.. rasa gian plak ..



Jom Layan ajerrr...

Lagu yang tak hafal lirik..

video

Skill yang tak seberapa ni..

video

Sekadar suka-suka ajerr...

video

Setakat ini sekadar selingan buat tatapan korang...

Ikuti Jamming terdahulu (klick)
Jamming Vol. 10 Jamming Vol. 9
Jamming vol. 8 Jamming Vol. 7
Jamming Vol. 6 Jamming Vol. 5
Jamming Vol. 4 Jamming Vol. 3
Jamming Vol. 2 Jamming Vol. 1

Sila tinggalkan pesanan.. Komentar.. atau saranan kami cuba perbaiki.. Bagi memantapkan lagi bahan pada episode akan datang di ruang Comment atau Chart Room.. Tq..

25 comments:

nas said...

baguslah kalau nk hilangkan tension ngan berjamming.. aku ni hilangkan tension ngan on9 atau main game atau lepak2 ngan kawan je
xreti nk men gitar or what so ever :P

filem hantu dan seram mempengaruhi minda masyarakat??

Sham said...

yearghhh layan...

encikReza said...

last skali g join jamming was 1998

time skolah² doluuuuuuu..

encikReza said...

last skali g join jamming was 1998

time skolah² doluuuuuuu..

NICK IRFAN said...

dulu aku pnh jgk jamming tp semenjak semua member bz jarang dh skrg

comel said...

alamak..sory la bro...aku ni da lama x blog walking...heheh
nntikan post baru...ko akan semakin jeles
hahahaha

!
:)=

Edy Zaidi said...

dapat jamming mmg layan beb

mie said...

wow!!
sakan berjamming..
layan je.. hehe

Cikgu Den said...

bagus blog nie.banyak maklumat berguna bab2 kenderaan nie

Alan said...

x penah jamming..cuma karaoke je hehehe

shah-kayrul said...

layan....lama giler aku tak jamming....

AngahSayang2314 said...

eloklah kalau nak isi masa kosong2 otak pun tak beku..kan??yg penting enjoyyy tul tak?? ok what berfaedah apa...

lalink7 said...

wahh xsangka berbakat jugaa...nnnt battle of the band kat rtm nnt masuk la..mana tau menang..heeheh

nabilah_2908 said...

seronok juga macam ni yer....boleh gak hilangkan tension.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

Mohamadazhan hjDesa said...

layan bro.hehe

IMANSHAH said...

tengok dr jauh je

Firdaus Kasim said...

bila nk masuk battle of the band pula? hehe

misz FaTiN said...

best ke jamming ni ek?..

ayunda maajis said...

nak joinnnnnnnnnnnnnn! haha boleh la aku menyumbang sore ku yg sumbang..sesuai la ngn music korang yg sumbang gak tu..haha

hamzah ian said...

perghhh.. gua nak jadi vokalis buleh?

Eel said...

haha~
first time baca entri selain kereta~~

Betta sp said...

not bad...ok la...hahaha

DrSam said...

sesekali tukar selera takpe. lagipun boleh juga mengerat silaturrahim.

LiFe KaMi said...

ingat dulu masa duk kolej slalu gi jamming,
tapi skang dah kawin ,anak pun dah ade, tak dapek den nak layan kepala lg..hehe

faiz said...

bro main gitar ke...bro sorrile xdpt byk komen kat blog bro..sebab xtau sgt psl kete ni..kete pon xde..