Saturday, June 12, 2010

Kereta Star Bola Sepak Dunia

"Demam bola dh nk start..."
Wabak apa yang disambut dengan penuh suka cita di seluruh dunia? bukan H1N1, bukan juga flu burung. Semuanya menyambut demam yang penuh kegembiraan 'Demam Piala Dunia'.Alahai.. demam bola menyengat kembali. Ramai yang asyik tengok jam menghitung countdown World Cup 2010 di South Africa..Sekarang kat tv tgh berlangsungnya perlawanan antara tuan rumah Africa Selatan VS Mexicohah...

Sempena pembukaan temasya bola ni..
meh kita jengok sesuatu


kemunculan sang maskot, Zakumi..
Sudah demam bola? Kalau belum, sebentar lagi siap-siap deh demam Piala Dunia
Sila tinggalkan pesanan.. Komentar.. atau saranan kami cuba perbaiki.. Bagi memantapkan lagi bahan pada episode akan datang di ruang Comment atau Chart Room.. Tq..

17 comments:

jejaka anggun said...

nak tanya, sapa nama 2 org soccer player yg kat dlm iklan astro tuh ek?

Ahmad Naim said...

salam.awat semua x pki baju nie...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hah..ni br btul..
ade sebijik je R8..hehe

aku nk wat bisnes jual MC la..sape2 mau beli?haha

s h e e said...

woahh...beshnyew kete2 diorang...sy tetap ske mini cooper...hehe...go torres...

Alan said...

x best langsung world cup

Marzukie said...

Guane Banyok kereta diaorang ni.. beso-beso.... Piala dunia datang dohhh kawe nok tunggu malam nanti

ZulHilmi said...

Welcome World cup... star smua balik kampung nampaknya main kat negara sendiri.. kereta dioarang ni semua dasat2

naz said...

kenapa eto punya cikai je?> haha

syahira ariff said...

bestnyer kalau jadi pemain bola
mudah mudah dapat gaji bertimbun
=]

E.d.Y said...

kalau pemain bola msia jgn harap nak pakai kete macam ni

Eazy Izzuddin said...

wow..
semua star bola sepak pakai kete mewah...
fuhhh....

ahmad jo said...

selamat berworld cup deh.. hehe

e5 said...

Elakkan MC di musim WC...kehhh

ayisy said...

Salam bro. Huhu... Dasyat giler kereta2 pemain bola ni. Bila la dapat merasa kereta mewah mcm tuh. Hehe..

en_me said...

makan bola.. ehehe

Fit said...

satu je yg klaka kat situ..kete drogba mcm baru lps kene saman..wakakaka

nas said...

pergh...ramai yg demam bola,tp saye nie kurang demam..ehehehehe.....:P