Friday, April 9, 2010

Jamming Vol. 7


Jamming Vol. 7
Zaman rock kapak adalah zaman aku membesar, kira zaman peralihan antara era muzik sekarang dan era rock dulu-dulu. So, banyaklah kenangan termasuklah lagu ni .Bagi yang pernah melaluinya pasti merindui zaman tersebut. Tak kisah lah Rock cintan ke Hard rock ke kira aku layan aje...



Jamming Senior Rock Osama Band.... Dah Tak ade ape nak buat cuti hujung minggu...Datang lepak kat Osama Studio.. Joint band Senior-senior kat sana.. Tapi layan lagu zaman-zaman rock dulu-dulu... biasalah dia orang otai-otai mana nak layan lagu zaman sekarang.... Tak kisah lah janji dapat main jamming sama-sama....


Perrghhh lagu ni... Memang best...


Membuat come back nostalgia lama tu... Hebat..

Sayang sekali zaman rock ni telah berlalu.... aku sangat teruja dengan semangat rock otai-otai masih sentiasa segar.....


Sila tinggalkan pesanan.. Komentar.. atau saranan kami cuba perbaiki.. Bagi memantapkan lagi bahan pada episode akan datang di ruang Comment atau Chart Room.. Tq..

17 comments:

comel said...

rock kapak still rulz...!
hehehe

Naz said...

kita sezaman bro... rock kapak memang genre muzik sepanjang zaman...
steadylah jamming korang. ko yg main drum tu erk?

Mazru Majid said...

salam..

aduhh menggamit nostalgia..lama betul koi tak turun jemming skrg..selalu gak main lagu2 80's..mmg layan abis..

boleh main kenduri ni bro

rizal jabai said...

Rock kapak rock jiwang
ROCK sepanjang zaman

dr zaman batu(rock)
haha..layan perasaan nyanyi lagu2 nih..wlaupon fenomema nih start time aku baru je dilahirkan,maybe semase dalam perot mak ayah aku mmg jiwa rock 80's

tabik springgg sama lagu2 yg penoh nostalgia nih

Lin Creshk said...

Bagus...bagus... Bro memang sahabat baik gua... trima kaseh sebab bagi info yang bernas... caya sama lu!!!!

Fit said...

entri ni yang paling menarik minat aku..sbb aku mmg jiwa rock..papehal, jangan x pegi plak konsert double trouble tu..terbaeekk tu bai..

F U N F A B U L O S I T Y said...

best lorr bro..
yeaahhhhh rockkssss! ;D

budak kampung said...

salam brader rockkkkkk

wah2.....dalam hati ade taman....yeah333...huhuhu
aku pown time karoke xde pon nyanyi lagu2 bru ni huhuhuhu

keunggulan cinta.....dari sinar mataaa...yg bergeloraaaaaa......huhuhuhuhuu...terover tahap cipan plak hik3

pasal bebudak rockoil tu aku kenal....mmg gempak r team diorang...team aku ni bru lg....name pon takde...lone rider sudey...hihihi....kalo ade otoshow mane2, bgtaw r...huhu....senang aku nk cr lori t deee huhuhu

Marzukie said...

Hebat demo jamming rasanya mmg group band demo ni boleh cari makan... skill demo mmg mengagumkan banyok gok kebolehan demo ni...
tak sangka... demo ade bakat terpendam...

rock forever..... kawe tabik kat demo....

Azam Shah said...

wow hebat!
meremang dengar korang jamming..
cayalah~!!

budak kampung said...

broo..ko tanye aku tngan gatal tu mksdnye ape???haaaa...maksudnye ko dh berbesar hati nk belanje aku makan mee bandunggg...asam peedasss....hahahaha

ParkAir said...

whoaa best2, sayangnya aku x reti main apa2 instrumen muzik..

E.d.Y said...

rock kapak mmg terbaik wokkkkk!!!

budak kampung said...

salam bro....ko jgn war2 kn dlu kt blog ko...aku sbnrnye tgh kumpol cdgn dr member2...dh btul2 ckup info bru aku war2 kn...huhu...thnx atas cdgn ko yg bernas tu....ok gak cmtu...tp cmne ngan juri eh???

Kuchiki Baim said...

walaupun ak xla rock sgt..tp ble dgr lagu2 rock legenda kebanyakannya boleh la layan...huhuhuhuuhuh..

comel said...

aku da try da z1000
demam semalaman
hahahha

jejaka anggun said...

so awak yg mana satu ek?