Thursday, January 28, 2010

Autoshow.. Kereta bersadur Emas, Perak, Platinum & Diamond

Edisi keunggulan emas, Perak, Platinum dan Daimond...
Kali ini kami cuba paparkan segment Autoshow bergaya mewah melampau.... Memang tak pernah kami mimpi ade kereta sebegini kat dunia ni.... Bukan sebarang orang yang memilikinya.... Kebanyakkannya hanya Putera sheikh Arab aje yang mampu memilikinya.... Sebagai lambang status dan kedudukan.. Itulah kalau duit terlebih tak tau dah nak buat ape...

Mari kita Berangan-angan aje....
Gold Bugatti Veyron

Gold Mercedes SLR McLaren Gold Mercedes-Benz C63 AMG
Kereta Porsche 911 Ferrari 599 GTB Fiorano Silver Bugatti Veyron
Mercedes-Benz SLR McLaren White Gold
Mercedes-Benz SLR McLaren White Gold & Ferrari White Gold
BMW X5 SilverDiamonds mercedes-benz SL600 Diamonds PGO Cabriolet
Silalah klik untuk menonton Video clip yang kami paparkan...





Bagi kami hujan emas di negeri orang , Hujan batu di negeri sendiri..

Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thanks


13 comments:

mohamad 'may' yawmon said...

wuihhhh! cantik betul bila kaler dia betul2 gold, kilat plak tu!

Naz said...

perghhh... x masuk dek akal kemewahan tu... huhuhu...

memang cantik... semua org pasti terpukau dgn kreta2 tu...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kereta yang macam stainlees steel tu aku tgk tak ubah macam periuk nasi mak aku..

Abg Din said...

clk my favourate...

pakcik kordi said...

Gold Mercedes SLR McLaren!pergh...bapak cun nye!!!!gila tul kereta2 tersebut!jgn MPI LA NK PGG oden ni ha/....jhuhuhu...kete control pun tk bli2 lg....hahahaa....

::FAIZ FARISH:: said...

Kalau aku banyak duit pun, aku tak sanggup beli. Nanti calar, eksiden, fuh sayang....

comel said...

WOH!GILESSSS
BAPE SEBIJIK TU...
KALU ADE ORANG DENGKI KASI CALAU
PERGH!
APE2 HAL AKU DA UPDATE DA BLOG GAMBAR AKU
:)
HTTP://GAMBARCOMELAKU.BLOGSPOT.COM

Frodo Baggins said...

yiiiiii ..d gold one is mine!!! agagaggaga


>>___<<


alvin ~ wakakakkakakakaka

Kuwe said...

dapat dia punya rim sbijik pun jadilahh.

sukns said...

pak syekh yang kaya raya tu bila mati nanti menjawaplah harta dihabiskan kat mana.

xdenya kereta mewah diorang boleh tolong dalam kubur nanti.

aku memang benci dgn orang orang arab yang kaya raya tapi taknak tolong orang palestin.

kalau pak arab tolong, kalau arab saudi sekat minyak pada amerika dan barat, dah lama isu palestin ni selesai..

zain_azuan said...

kete ader berlian tu yang x leh blah./...... nak cungkil sebijik ar...huhuh

Faarihin said...

pergh.. memang mengancam abes lah kalau dapat keta cam ni.. suka yang silver tu.. (^__^)

Faarihin said...

p/s: terima kasih di atas setiap teguran dan nasihat kamu.. (^__^)