Wednesday, October 21, 2009

Airbrush Yamaha LC, Nouvo & Airbrush Scuter....

Autoshow... Himpunan Airbrush Yamaha LC, Nouvo & Skuter...
Kami tidak tahu mengapa banyak dari pengunjung blog kami meminta untuk memaparkan lebih banyak lagi seni airbrush pada motosikal... khususnya pada motosikal jenis kapcai Yamaha LC dan Nouvo.. Tak ketinggalan juga pada peminat skuter airbrush... Disini kami cuba untuk paparkannya....
Pada kami ianya permulaan yang baik minat seni airbrush ini sedang berkembang diterapkan pada kereta mahupun motosikal....
Yamaha LC Yamaha LC Yamaha LCYamaha LC Yamaha LC Yamaha LC Yamaha Nouvo Yamaha Nouvo hijauYamaha Nouvo Coverset Yamaha Nouvo CoversetYamaha Nouvo CoversetAir Brush VS 125 VirginAirbrush VS ScuterVS 150 CoversetGilera CoversetModenas airbrushMotorsikal Moskito AirbrushMZ airbrushElite coverset
Bagi peminat motorsikal kapcai & mat Scuter cam ni... klu rasa nak modifikasi scuter korang bolehlah cari sumber inspirasi .. mungkin anda akan berminat .....
Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thanks

14 comments:

ayisy said...

Salam bro Azli. Smart gambar motor-motor kat atas tu. Sekarang pun aku dah jarang nampak motor skuter cantik-cantik kat jalan raya. Mungkin duduk negeri orang kot. Kalau balik Johor dan Batu Pahat, baru nampak happening. Kereta, motor, tempat lepak, drift, autoshow, mall.... Hehehe...

Faarihin said...

Salam..
wah.. makin berkembang motor2 cam ni yer.. tapi kat area tempat sy masih tak jumpa pun.. dia org ni tak takut ke de pic tengkorak tu.. ish2.. kalo terserempak memalam.. menakutkan la plak rasanya.. hehehe..

naz said...

nak tanya bro. semua ni lu buat sendiri ker?

aimila said...

hi bro. mmg cntik bangat scooter2 n motor2 tu. seriuos cntik giler!! agaknya kalo aku nih lelaki mngkin gak tingin nak memilikinya. masa single mingle dulu tingin gak nk ber'scooter' tp parents x beri. bahaya wooo (kata diaorg ler), bila dah bekuarga nih lg ler x de chance. korang yg msh ada chance nk merasa menda2 gini gunakanlah dgn sebaik2nyer errkk.. jgn slh guna kuasa sudah...

farid said...

bro azli ni ni memang banyak kontek kot...bese ar dlm industry yang sama..tu yang ada stok2 ni..hehe...bro aku nak mekup keta la....hehe

imHepPie said...

alaa xde dwet la nk beli mahal2 cenggini..

chotz said...

aku sokong cakap si ayish kat ats tu...
kat kl ni pon jharang gila nak nampak kete cun or moto di airbrush...kalu kat kulai or kota tu...melambak kat atas jalan...aku suka cover set nouvo tu....adeh!

Tunjuk Bintang said...

lawa motor2 yerk.. berapa riban la they all make up motor they all tu.

ciwa said...

bro
kalau moskito buat air-brush
agak2 berapa bajet eyh ?
bro boleh buat ke ?

Abg Din said...

Salam...

Dah jadi macam trend sekarang ni....

Waktu dulu, motor2 pada zaman Abg Din..tak de gininya....

Wai said...

wah! skuter cecantik la design....!!
mabeles!!!!

i'm_siCK_n_tiReD said...

xde design kaler purple kew?? Aku ske purple..hek3..

E.d.Y said...

smart bro gamab2 moto td...nice one..terbaik wwwooo

Nine said...

salam...

lawa2 air brush..mmg suka tengok nih...