Sunday, June 21, 2009

Pesona Merah touch-up balik

Pemilik kena tukar bumper dan bonet depan... sebab accident agaknya... kereta baru lagi tu...
Bungkus dulu baik-baik..
Side Mirror pun cat balik...

Kasi Clear pulak biar berkilat...

Sementara tunggu kering side mirror tu... enkau pergi polish bonet depan tu...cepat kerja kasi berkilat biar nampak muka ko kat bonet tu... nanti tokey marah ooo

Hah... Berkilat dan bersinar sampai nampak awan kat permukaan bonet... bagus-bagus..
Lah yang body tepi ni napa ko tak polish sekali.... engkau tak buat pun... mau potong gaji kah..
Ada nampak...nombor 3167 ada naikkah dalam surat kabo muka surat last...

2 comments:

F.A.T said...

Sy punya pesona warna sifon green, bcadang nak tukar warna turqoise lembut..agak2 warna tu sesuai tak dgn pesona. Cub cadangkan warna apa yg sesuai dgn pesona..n agak2 berapa kena..

Edy Noor said...

sy punye pesona warna chile red sama dgn warna dalam gambar tu.boleh bantu sy x?mana nak cari cat tu?sy dah server kedai2 hardware.tpi xde yg jenis DPI.